Dining at Vila Vita Parc Resort and Spa – Portugal عشاي في مطاعم فيلا فيتا ريزورت – الغارف – البرتغال

Fotor052710405

I can’t believe that it’s going to be almost 2 years since I was at that place ! Having that delicious dinner,  while traveling with my lovely cousins ! When was that ? It was in September 2012, When I visited Portugal for the first time in my life…..it’s when I fell in love with that country and then spent another vacation there  again in September 2013.

ماني مصدقه انه الوقت و الايام جذي تطوف بسرعه ماشاءالله … بعد جم شهر و اقول انه هالاكله اللذيذه الي بالصوره الي فوق اكلتها من سنتين على عشا باحلى سفره مع بنات العم …. متى كانت هالسفره بالضبط ؟ ووين ؟ كانت في شهر سبتمبر 2012 .. باول زياره لي للبرتغال .. من هالسفره حبيت الديره و تولعت فيها و رديت لها و شفت فيها مناطق اكثر مره ثانيه بشهر سبتمبر 2013

Anyways I have posted about the details and destinations that I visited during my tour in Portugal back in 2012, but It seems that I forgot to post about the amazing dining experience at one of the Leading Hotels of the world that is ” Vila Vita Parc” .

المهم .. سبق انه كتبت تقارير خاصه في هالسفره و حطيتها اهني لكم بالمدونه … بس وانا اشوف صور هالسفره  انتبهت انه في مواضيع نسيت لا اكتب عنها … و من ضمنها تجربه الاكل او المطاعم في منتجع فيلا فيتا بارك في  اقليم الغارف بالبرتغال

During our visit to Algarve, One of the most visited regions in Portugal, We stayed at ” Vila Vita Parc Resort and Spa” and during our stay there for 4 nights, we had the chance to dine at different restaurants at the resort… let me start with My Favorite.

خلال زيارتنا لاقليم الغارف قعدنا فيها 4 ليالي و سكنا في احد افخم و اكشخ منتجعاتها .. ماشاءالله المنتجع جنه قريه .. منتجع و سبا فيلا فيتا بارك … خلال اقامتنا فيه كانت لنا تجربه في بعض مطاعمه و على فكره بعضها ماخذ المشلن ستار .. فيه جنه 7 مطاعم مختلفه .. خلونا نبدي التقرير بالصور و ببديه مع  المطعم الي واايد عجبني عندهم

Fotor05279202

 1- Arte Náutica : This restaurant belongs to the resort but it not close by ! The resort offers a courtesy shuttle bus service to Armação de Pêra beach, located 1.2 miles from VILA VITA Parc, where Arte Nautica is . The restaurant has  a unique atmosphere, the dress code is casual chic, it was really dark at night but I guess from the location there must be a magnificent views during daylight. Arte Náutica offers a variety of freshly prepared meat and fish from the grill, as well as typical Portuguese seafood dishes, salads, sandwiches and snacks.

المطعم الاول اسمه ارتي نوتيكا … هالمطعم تابع للمنتجع بس  مو داخله او داخل مساحه المنتجع .. اول ما حجزنا للعشا فيه عند مكتب الحجوزات للعشا في لوبي المنتجع قالت لنا الموظفه انه فيه خدمه شتل او باص مجانيه تطلع بساعه معينه توصل الي ساكنين بالمنتجع و بروحون يتعشون في هالمطعم .. المطعم موقعه على شاطئ على البحر بس للاسف كان ظلمه احس بالنهار المناظر بتكون خيال … اما بالنسبه لشنو تلبسون  كاجوال شيك .. يعني مو وايد كشخه و الحين بتشوفون شنو جو المطعم و اكله من الصور اليايه .. يقدمون اطباق المأكولات البحريه و اللحم و السلطات و بعض السندويشات .. بس بصراااحه السي فود او الماكولات البحريه لا يعلى علييييها .. شي خيااال لحد الحين  ما ذقت سيفود لذيذ مثل هالي عنده .. يالله ناخذ الجوله

Fotor05279545

Fotor052792247

Fotor052795531

Fotor052795320

Fotor052791328

Fotor052790849

Fotor052791612

Fotor052792338

 كيفنا على القعده و السوالف و الاجواء و الخدمه .. كلشي كان اينن ! رغم انه صا لنا اكثر من اسبوع مسافرين و مجابلين بعض كل يوم بس سوالفنا ليلتها ما وقفت و ضحكنا بالمطعم … صج السفر له اجوائه و ذكرياته الحلوه .. ما مشينا من المطعم الا متاخر مع اخر الناس .. و كان ناطرنا اخر باص شتل يرد الاوتيل

Fotor0527101138

2-Oasis Bar : This place is few steps away from the lobby in the main building, at Vila Vita Parc Resort , at night we have our tea inside after coming back from tours or shopping in some close by towns, but during the day we prefer to set in it’s  magnificent terrace and have delicious  snacks while enjoying the views of the resort’s  gardens and  lake.

اما هالمكان الشرح فاسمه اويسيس بار …. مكانه بالمبنى الرئيسي للمنتجع و بالضبط يبعد خطوات عن اللوبي .. له قعدات خارجيه و داخليه .. بليل لي ردينا من الرحلات احيانا او من التسوق بالقرى القريبه منه .. نروح نقط اغراضنا بدورنا و تالي نرد و نبسط فيه و على ضوء الشموع داخل نشرب لنا شاي اخضر و نختم يومنا بسوالف حلوه … اما اذا بغينا سناك خفيف حزه النهار نقعد بقعدته الخارجيه .. بعد من الصوره الي فوق و الصور الي يايتلكم بتشوفون اشكثر هالقعده تينن .. جو خيالي و منظر على هالحدايق السنعه و النافوره و البحيره الصناعيه و فوق كل هذا دلع  بأخذ الطلبات و هم  وجباتهم السريعه فيه لذيذه   .. شوفا الصور اليايه

Fotor0527101023

Fotor0527101236

Fotor0527100718

I just wish that one day I have the chance to go back to this place

 صج اتمنى انه ايي يوم و ارد لي  هالمكان الحلو و الشرح و اقعد في هالبلكونه الحلوه على منظر المنتجع و المحيط

Fotor0527110439

3-Adega :  A traditional Portuguese restaurant with large terrace overlooking the swan lake. We had an amazing dinner, perfect in all the details that you can imagine with  Live music with traditional Portuguese guitar and Fado, all of that made us go back again and have dinner the next day too.

اما هالمطعم سحرنا لوول .. هالمطعم اسمه اديقا و يقدم الاكل البرتغالي التقليدي .. ليش سحرنا ؟ سحرنا باكله و خدمته و قعدته على منظر البحيره و شموع و حركات و سهره تالي الليل و فوق كل هذا عزف لايف و غناوي  و موسيقى الفادو التقليديه .. عجبنا مره جان نرد الليله الي بعدها نتعشا فيه .. شفتوا اول صوره فوق ؟ الربيان و  خلطه الماكولات البحريه بالجدر ؟ هالاكله كانت عشاي في هالمطعم

Fotor0527110138

Fotor0527110323

Fotor0527110656

Fotor0527110516

Fotor052711082

حلوهم التقليدي الي ما ينمل منه .. حلو التارت بالكاسترد .. ترا مو ثقيل بالعكس خفيف و لازم تجربونه لي رحتوا البرتغال و ينباع كل مكان من مخابز او مطاعم

Fotor0527111654

4- Bela Vita : it’s on the ground floor in the Main Building of the resort which is just below or floor 🙂 and it’s where breakfast is served in the morning with a delicious buffet, press here to read my breakfast review.On our arrival day to the resort and after check in we asked the receptionist for recommendation on where to have our dinner, since it was too late to do reservation, she suggested that we dine at Bela Vita ! and yes we loved the food and the service 😀

مطعم بيلا فيتا .. موقعه بالمبنى الرئيسي للمنتجع بالضبط تحت الدورالي كانت فيه غرفتنا .. و هم فيه الصبح يحطون بوفيه الريوق و ناس تقعد بالقعدات الخارجيه و ناس بالداخليه …الي وده يشوف تقرير ريوقي في هالمنتجع يضغط على الرابط … المهم يوم وصولنا للفندق و بعد ما سوينا جيك ان تفرغنا للاكل لول كنا واايد يواعه و بما انه كان الوقت متاخر على سالفه انه نحجز بمطعم .. فالموظفه امدحت لنا هالمطعم و قالت انه نقدر نروح سيده له .. و كان خووش اول عشا بالمنتجع خدمه حلوه و اكل لذيذ

To know more about the other restaurants at Vila Vita Parc Resorts and Spa press here

الي وده شوف مطاعم المنتجع الثانيه يشوف هالرابط 

No Comments Yet

Comments are closed